Produceren volgens de
strengste kwaliteitseisen

Het Urker Zalmhuys is zich ten volle bewust dat er gewerkt wordt met voedsel voor menselijke consumptie. Daarom wordt gewerkt volgens de hoogste standaarden op het gebied van hygiëne en productveiligheid.

Bij de verwerking van de zalm wordt de koelketen niet doorbroken, zodat de versheid optimaal in stand wordt gehouden. Kwaliteitsmanager Davie Bakker ziet er samen met zijn collega op toe dat product en productieruimtes aan de gestelde eisen voldoen. De productieprocessen van Het Urker Zalmhuys zijn onder meer FSSC 22000-gecertificeerd. Dit staat voor een combinatie van HACCP, kwaliteitsmanagement, GMP, klantfocus en diverse inrichtingseisen. Voor haar bijdrage aan duurzame visserij en viskweek heeft Het Urker Zalmhuys ook de Global G.A.P., BIO-, MSC en ASC-keurmerken waarmee ze onderdeel zijn van deze
gesloten ketens.

Het Urker Zalmhuys staat voor een voedselveilig product dat op een duurzame wijze geproduceerd is.